Tarieven

Contributie (29 augustus 2022): 

45 minuten lessen mini en 6+:
1 keer per week: 23 euro per maand
2 keer per week: 40 euro per maand

60 minuten lessen kids en teens:
1 keer per week: 30 euro per maand
2 keer per week: 45 euro per maand

onbeperkt (3 keer of meer): 55 euro per maand

60 minuten lessen adults:
1 keer per week: 34 euro per maand

1 keer per week studententarief (op vertoon van studentenkaart): 30 euro per maand

2 keer per week: 39 euro per maand

10 rittenkaart adults (vier maanden geldig): 110 euro (dient vooraf betaald te worden)

Een losse les adults is 13 euro

Nieuwe kids (tot 18 jaar) betalen eenmalig 10 euro lidmaatschap en adults (vanaf 18 jaar) betalen eenmalig 12,50 lidmaatschap (dit komt bij het eerste termijnbedrag). Voor meer informatie over de betaling en het lidmaatschap zie onze algemene voorwaarden.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen (kids en adults). Ook zijn er geen hiphop lessen bij Laterna Magica op studiedagen van Laterna Magica. Schoolvakanties, feestdagen en studiedagen zijn al verwerkt in onze tarieven.

Financiële steun:
Willen uw kinderen naar dansles bij OnPoint Dancelab en heeft u hiervoor niet de financiële middelen?

OnPoint Dancelab werkt samen met de gemeente Diemen omdat wij vinden dat elk kind moet kunnen sporten en dansen. Ouders die het financieel niet breed hebben en toch graag hun kind(eren) willen laten dansen kunnen zich aanmelden voor de participatieregeling van de gemeente Diemen. Als ze hiervoor in aanmerking komen, vergoedt de gemeente de contributie voor een heel jaar. Neem een kijkje op de website van de gemeente Diemen (www.diemen.nl) of bel met de afdeling sociale zaken, elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur (020-3144888) en kijk of je in aanmerking komt voor deze regeling.

OnPoint Dancelab heeft ook een samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur Diemen en Jongerencultuurfonds Amsterdam. Als u geen uitkering heeft, maar wel een laag inkomen, kan uw kind gratis bij ons dansen door een bijdrage van deze fondsen. Als u in Diemen woont kunt u het geld voor de contributie aanvragen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Diemen en als u in Amsterdam woont bij het Jongerencultuurfonds Amsterdam. Aanvragen gaat via een tussenpersoon bijv. de leerkracht op school.