Tiktok les van KayKay

Goed nieuws! We introduceren een super leuke dansles op ons rooster, gegeven door Kainy (KayKay). Vanaf vrijdag 19 januari kun je je moves aanscherpen en samen met KayKay de leukste TikTok dansjes ontdekken.

? Wanneer en waar: Elke vrijdag van 17:00 tot 18:00 u in IJburg college
? Leeftijd: Vanaf 8 jaar

Tijdens deze les neemt KayKay niet alleen de trending dansjes door, maar legt KayKay ook uit hoe je ze perfect uitvoert. Wat deze les extra bijzonder maakt, is dat we alles vastleggen en delen op ons gloednieuwe OnPointDL TikTok account. Jouw dansmoves kunnen dus de hele wereld over gaan!

Maar dat is niet alles, deze les is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Doordat KayKay al heel wat ervaring heeft in optreden voor de camera, gaat zij zich richten op het ontwikkelen van jouw uitstraling, het oppikken van choreografie en het omgaan met de camera. Een unieke kans om je dansvaardigheden én camera skills te verbeteren!

Wil je deelnemen? Stuur een e-mail met je naam naar onpointdancelab@gmail.com. En hier komt het beste nieuws: alle lessen in januari zijn helemaal gratis! Wacht dus niet langer en schrijf je nu in.

Shine jij binnenkort ook op het TikTok account van OnPoint? Meld je vandaag nog aan en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

 

You Might Also Like