Over Ons

OnPoint Dancelab is dé urban dansschool in Diemen en Amsterdam IJburg en een thuis voor danstalent. Onze dansschool is een ontmoetingsplek voor alle dansliefhebbers uit Diemen, IJburg en omgeving!
Eind 2016 zijn wij gestart met onze lessen voor kids en adults. Houd de website en onze Facebook pagina (www.facebook.com/onpointdancelab) in de gaten voor het rooster. Onze lessen variëren van hiphop, streetdance, afro tot mini dance. Daarnaast biedt OnPoint Dancelab ook personal (dans) training aan!

Onze topdocenten die bekend zijn in de danswereld, zullen je inspireren, uitdagen en laten groeien als danser(es). Daarnaast vinden wij het vooral belangrijk dat je van onze lessen geniet… dus FUN hebt tijdens het dansen!!

Dansen is voor iedereen, voor elke leeftijd en voor elk niveau. De bewegingen en de muziek inspireren en de danslessen geven energie. Tijdens onze lessen is iedereen gelijk, respect hebben voor elkaar is een belangrijke factor binnen onze dansschool.

Wij zijn gevestigd op drie locaties: Kwikstaart 1 (Diemen noord), Pampuslaan 1 (Amsterdam IJburg) en Laterna Magica, Eva Besnyöstraat 491 (Amsterdam IJburg, alleen voor Laterna Magica leerlingen). Hier hebben wij mooie zalen tot onze beschikking met spiegels en een geschikte dansvloer.

Onze missie:
OnPoint Dancelab is een dansschool en een ontmoetingsplek voor kwalitatief goede én leuke (urban) danslessen voor iedere dansliefhebber uit Diemen, IJburg en omgeving. Onze dansschool geeft je een fijn en veilig gevoel. Kinderen die verder willen in dans kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Onze visie:
Onze missie bereiken wij door te werken met goed opgeleide, ervaren en enthousiaste docenten met een passie voor lesgeven, door de abonnementskosten zo laag mogelijk te houden, door persoonlijke aandacht en als team altijd toegankelijk te zijn voor al onze dansers. Wij zijn van mening dat je alles kan bereiken zolang je er maar hard genoeg voor werkt. Kan niet bestaat niet, ga je dromen achterna en geef nooit op.

Build Your Dream!