Docenten

Anthony Pinas

Anthony Pinas is freelance danser, dansdocent en choreograaf. Hij heeft vier jaar de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam en een jaar de vooropleiding 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Anthony is de oprichter van OnPoint en eigenaar van OnPoint DanceLab. Sleutelwoorden voor Anthony’s lessen: muzikaliteit, energie, snelheid, groove, maar bovenal plezier!! Anthony heeft een goed gevoel voor muziek en speelt met de telling en de ritmes om zodoende een uitdagende en on point choreografie te creëren. Hoewel de choreo best moeilijk kan zijn, is zijn les door zijn goede uitleg bijna altijd door iedereen te volgen. Anthony heeft een passie voor dans en lesgeven. Hij vindt het een uitdaging om zijn leerlingen te verbeteren en houdt van interactie en positieve energie in zijn les.

Aron Norbert

Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is afro dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn afro dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

Shai-D Le Couvreur

Toen Shai-D Le Couvreur oud genoeg was om zelf te kunnen reizen, reisde zij vanuit Zaandam naar Lucia Marthas in Amsterdam. Shai-D heeft de vooropleiding gedaan op het Zuiderlicht college. Na school danste zij ook nog bij een Afrikaanse dansgroep. Vanwege haar liefde voor dans, is zij begonnen met lesgeven bij verschillende dansscholen om haar passie over te kunnen dragen. Om tijdens de corona periode niet stil te zitten, heeft zij samen haar zusje veel filmpjes gemaakt voor haar Instagram. Hierdoor heeft zij haar netwerk kunnen uitbreiden, en is zij te vinden in videoclips van Broederliefde, Dylisa, Tur-G en Assie. Bij OnPoint Dancelab geeft de enthousiaste Shai-D de afro kids lessen in IJburg.

Imani Mercera

Imani Mercera woont in Diemen, is in 2017 afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute of Performing Arts en zit sindsdien in het dans werkveld. Imani geeft sinds 2017 les bij verschillende dans-, basis- en middelbare scholen in Amsterdam en omgeving. Lesgeven is haar passie. Imani krijgt er energie van en ze wordt er heel vrolijk van. Danslessen geven is voor haar dé manier om plezier te hebben, terwijl je hard aan het werken bent. Als ze kinderen lesgeeft, geeft het haar een extra kick als ze ziet hoe ze door het dansen verder bloeien. Hier doet Imani het voor! Bij OnPoint Dancelab geeft Imani de streetdance <18 en afro dance <18 lessen in Diemen. 

Isabelle Bouweir