Docenten

Anthony Pinas


Anthony Pinas is freelance danser, dansdocent en choreograaf. Hij heeft vier jaar de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam en een jaar de vooropleiding 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Anthony is de oprichter van OnPoint en eigenaar van OnPoint DanceLab. Sleutelwoorden voor Anthony’s lessen: muzikaliteit, energie, snelheid, groove, maar bovenal plezier!! Anthony heeft een goed gevoel voor muziek en speelt met de telling en de ritmes om zodoende een uitdagende en on point choreografie te creëren. Hoewel de choreo best moeilijk kan zijn, is zijn les door zijn goede uitleg bijna altijd door iedereen te volgen. Anthony heeft een passie voor dans en lesgeven. Hij vindt het een uitdaging om zijn leerlingen te verbeteren en houdt van interactie en positieve energie in zijn les.

 

Aron Norbert


Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is Afro Dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn Afro Dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

 

 

 

Suela Wilsterman


Consuela Wilsterman, beter bekend als Suela, is een 22-jarige Afro-danseres en choreograaf uit Almere. Ze weet hoe ze haar gekke en energieke karakter in haar dans moet verwerken en moet overbrengen. Door veel te leren over de achtergrond van de Afrikaanse dans is Suela er in geslaagd om haar eigen stijl binnen dit genre te creëren. Deze stijl kan het beste worden omschreven als vrouwelijk en energiek. Suela geeft wekelijkse danslessen, ze wordt regelmatig geboekt voor workshops en showcases in binnen- en buitenland! Bij OnPoint Dancelab verzorgt Suela afro kids, afro teens en afro pumps lessen.

 

 

 

Rosanne Bakker

Van jongs af aan is Rosanne Bakker dol op dansen en bewegen. In 2013 heeft zij de Docent Dans opleiding afgerond aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Tijdens haar studie en verschillende workshops in het buitenland is de liefde voor modern, floorwork, fysiek theater en urban contemporary ontstaan. Na haar opleiding is Rosanne werkzaam geweest als danseres bij Danstheater AYA, Alida Dors en DOX en heeft ze op veel verschillende plekken les gegeven van streetdance tot modern. Het liefst combineert ze verschillende elementen in haar dans. Dans is voor haar spelen met energie, dynamiek en emotie en dat alles vertaald in beweging. In haar lessen kun je dit verwachten en staat plezier en uitdaging voorop!

 

 

Asha Hendriks

Asha Hendriks danst al vanaf haar 7e jaar. Ze begon met streetdance bij een lokale dansschool. Toen wist ze al dat dansen het leukste was wat ze kon en wilde doen. Daarna is ze doorgestroomd naar het Kunstencentrum Velsen. Daar heeft ze 3 jaar de vooropleiding dans gevolgd. In 2011 is ze begonnen aan de opleiding dans bij Art & Entertainment college in Amsterdam. Hier is ze opgeleid in allround dans. In 2015 is ze afgestudeerd. In 2014 heeft ze gedanst bij Da Vibe of Today  van Productiehuis Douma-Alta Foundation en tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen bij Rick Odums in Parijs. Van 2011 tot 2017 was ze lid van een amateur musical vereniging De Jonge Stem. Hier kon ze dansen, zingen en acteren combineren. Bij OnPoint Dancelab geeft ze mini dance aan de jongste kinderen en het is haar doel om deze kinderen de liefde voor beweging, dans en muziek bij te brengen.

Noa Matatula

Noa Matatula geeft de dancehall lessen bij OnPoint Dancelab in IJburg. Noa is als vierjarig meisje begonnen met klassiek ballet. Op haar elfde was ze aangenomen bij de vooropleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Daar leerde ze veel en maakte ze in een groep elke week prachtige stukken voor jaarlijkse voorstellingen. Na deze vooropleiding ging ze naar andere dansscholen, workshops, audities, wedstrijden en clipshoots om meer ervaring op te doen. Noa is tweede bij Noord-Holland Kunstbende categorie Dans geworden en ze heeft gedanst in o.a. theater de Meervaart, het Bijlmerparktheater, het Vondelpark Openluchttheater en de Theaterschool Amsterdam. Haar dansachtergrond wordt steeds breder met stijlen zoals: modern, jazz, salsa, dancehall, house, heels en afro dance. Noa vindt dat plezier hebben bij het dansen het belangrijkste is, zodat dat je in een fijne sfeer techniek, zelfexpressie en je eigen stijl kunt ontdekken. Hierdoor kom je erachter wat jouw sterke punten en minder sterke punten zijn en hoe je die kunt verbeteren. Haar grootste doel is om mensen te motiveren met beweging. En dan vooral onder het motto Have fun!