Docenten

Anthony Pinas

Anthony Pinas is freelance danser, dansdocent en choreograaf. Hij heeft vier jaar de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam en een jaar de vooropleiding 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Anthony is de oprichter van OnPoint en eigenaar van OnPoint DanceLab. Sleutelwoorden voor Anthony’s lessen: muzikaliteit, energie, snelheid, groove, maar bovenal plezier!! Anthony heeft een goed gevoel voor muziek en speelt met de telling en de ritmes om zodoende een uitdagende en on point choreografie te creëren. Hoewel de choreo best moeilijk kan zijn, is zijn les door zijn goede uitleg bijna altijd door iedereen te volgen. Anthony heeft een passie voor dans en lesgeven. Hij vindt het een uitdaging om zijn leerlingen te verbeteren en houdt van interactie en positieve energie in zijn les.

 

Aron Norbert

Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is Afro Dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn Afro Dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

 

 

 

Suela Wilsterman

Consuela Wilsterman, beter bekend als Suela, is een 22-jarige Afro-danseres en choreograaf uit Almere. Ze weet hoe ze haar gekke en energieke karakter in haar dans moet verwerken en moet overbrengen. Door veel te leren over de achtergrond van de Afrikaanse dans is Suela er in geslaagd om haar eigen stijl binnen dit genre te creëren. Deze stijl kan het beste worden omschreven als vrouwelijk en energiek. Suela geeft wekelijkse danslessen, ze wordt regelmatig geboekt voor workshops en showcases in binnen- en buitenland! Bij OnPoint Dancelab verzorgt Suela afro kids, afro teens en afro pumps lessen.

 

 

 

Rosanne Bakker


Van jongs af aan is Rosanne Bakker dol op dansen en bewegen. In 2013 heeft zij de Docent Dans opleiding afgerond aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Tijdens haar studie en verschillende workshops in het buitenland is de liefde voor modern, floorwork, fysiek theater en urban contemporary ontstaan. Na haar opleiding is Rosanne werkzaam geweest als danseres bij Danstheater AYA, Alida Dors en DOX en heeft ze op veel verschillende plekken les gegeven van streetdance tot modern. Het liefst combineert ze verschillende elementen in haar dans. Dans is voor haar spelen met energie, dynamiek en emotie en dat alles vertaald in beweging. In haar lessen kun je dit verwachten en staat plezier en uitdaging voorop!

 

 

Nina Gebraad

Al vanaf jongs af aan is Nina Gebraad bezig met dansen, het liefst altijd en overal. Ook werken met kinderen heeft zij altijd heel erg leuk gevonden. Van 2011 tot 2013 heeft Nina turnles gegeven aan kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit heeft zij altijd met veel plezier gedaan. Hiernaast heeft ze altijd zelf gedanst bij verschillende dansscholen. Hierdoor heeft ze van veel verschillende stijlen geproefd en een brede interesse voor dans ontwikkeld. Met veel plezier en enthousiasme geeft Nina mini dance bij OnPoint Dancelab, en wat haar betreft is er niets mooier dan haar passie voor dans overdragen aan kinderen.

 

 

 

Fabienne van Eldik

Fabienne van Eldik werkt al ruim een jaar als docente bij onze naschoolse danscursussen, maar vanaf het seizoen 2019 – 2020 ook als vaste docente bij onze dansschool! Fabienne geeft op maandag de streetdance kids beginners. Fabienne is in 2018 afgestudeerd als Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Ze heeft er veel zin in om haar frisse blik op het dansveld over te brengen in haar lessen!

 

 

 

 

Mitchell Hamel

Mitchell Hamel begon op zijn negende met streetdance bij Jake’s Dance Factory. Om zich verder te ontwikkelen besloot hij naar IVKO te gaan. Rond zijn 16ebesloot Mitchell dat hij van dans zijn beroep wilde maken. Ondanks dat Mitchell na de middelbare school aangenomen was voor de dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, besloot hij auditie te doen voor de dansopleiding IFPRO in Parijs, die bekend staat om de technische stijlen als jazz en modern. Nadat hij was aangenomen verhuisde Mitchell naar Parijs om drie jaar aan de IFPRO te studeren. Mitchell heeft toen ook een tijd in de company gedanst van Rick Odums, de eigenaar van de IFPRO en oud student van de bekendste jazz danser ooit, Alvin Ailey. Sinds zijn terugkomst werkt Mitchell als uitvoerend danser bij Untold Empowerment en geeft hij als docent met veel plezier op verschillende plekken les. Bij OnPoint Dancelab verzorgt Mitchell de hiphop lessen op IJburg.

 

Noa Matatula

Noa Matatula geeft de streetdance kids lessen bij OnPoint Dancelab in IJburg. Noa is als vierjarig meisje begonnen met klassiek ballet. Op haar elfde was ze aangenomen bij de vooropleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Daar leerde ze veel en maakte ze in een groep elke week prachtige stukken voor jaarlijkse voorstellingen. Na deze vooropleiding ging ze naar andere dansscholen, workshops, audities, wedstrijden en clipshoots om meer ervaring op te doen. Noa is tweede bij Noord-Holland Kunstbende categorie Dans geworden en ze heeft gedanst in o.a. theater de Meervaart, het Bijlmerparktheater, het Vondelpark Openluchttheater en de Theaterschool Amsterdam. Haar dansachtergrond wordt steeds breder met stijlen zoals: modern, jazz, salsa, dancehall, house, heels en afro dance. Noa vindt dat plezier hebben bij het dansen het belangrijkste is, zodat dat je in een fijne sfeer techniek, zelfexpressie en je eigen stijl kunt ontdekken. Hierdoor kom je erachter wat jouw sterke punten en minder sterke punten zijn en hoe je die kunt verbeteren. Haar grootste doel is om kinderen te motiveren met beweging. En dan vooral onder het motto Have fun!