Summer Dance Camp 2023

Veel kids vroegen er al om en we kunnen nu definitief laten weten dat we weer een Summer Dance Camp (voor kids 8+) organiseren, van 1 t/m 4 augustus 2023!

We gaan dan met elkaar dansen (je krijgt dansworkshops van de tofste docenten), toewerken naar een eindshow voor familie en vrienden, overnachten (drie nachten) in de blokhut van de Scouting Diemen in het Diemerbos, spelletjes doen, BBQen en heel veel lol hebben.

We starten dinsdag 1 augustus om 8.30 uur in onze danszaal, Kwikstaart 1, Diemen noord en vrijdag 4 augustus om 15.30 uur is de eindshow in Kwikstaart 1, waarna de kids weer mee naar huis genomen kunnen worden.

Natuurlijk hebben we de prijs weer zo laag mogelijk gehouden, het tarief is 250,00 euro per kind (inclusief overnachting en eten). Mocht het financieel niet haalbaar zijn om het bedrag in één keer te betalen, is er ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Neem dan even contact met ons op.

We hopen dat er veel kids mee gaan doen. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar onpointdancelab@gmail.com met je naam, leeftijd en maat en 250,00 euro over te maken op onze rekening NL63 INGB 0007171842 ten name van OnPoint Dancelab onder vermelding van je naam en Summer Dance Camp 2023.

Het schema voor de ouders en/of verzorgers:
wat:                 datum:                              tijdstip:                        locatie:
Start                dinsdag 1 augustus         8.30 u                          Kwikstaart 1, Diemen noord
Eindshow       vrijdag 4 augustus         15.30 tot ca 16.00 u   Kwikstaart 1, Diemen noord

Tot ziens bij het Summer Dance Camp!

You Might Also Like