Dansje Sint 1,5 meter song

Omdat het Sinterklaasfeest dit jaar, in verband met corona, niet zo groots gevierd kan worden, hebben Anthony en Angelique (zijn collega bij Laterna Magica) de ‘Sint 1,5 meter song’ geschreven en een dansje hierop bedacht.

Het liedje is ontstaan vanuit het bedenken van een oplossing hoe de Sint met 1,5 meter afstand toch langs kan komen. Het doel is ook om de kinderen te laten dansen op het liedje, zodat iedereen mee kan dansen voor de Sint. Hoe het dansje gaat is in deze video te zien: https://youtu.be/Q8P-cwZe_cQ

Het dansje in de video wordt uitgevoerd door de vier talentvolle OnPoint kids kids Chiara, Kainy, Leilah en Nomaya. We hebben de link naar de video ook naar alle basisscholen in Diemen en IJburg gestuurd. De scholen mogen het liedje rechtenvrij gebruiken en het dansje aanleren aan de kinderen. Zodoende hebben de kinderen dan toch nog een feestelijke viering van het Sinterklaasfeest op school! Vraag aan je meester of juf of jullie in de klas of tijdens de gymles mogen oefenen!

Sint 1,5 meter song:

Beats: Apimadeit (Anthony Pinas)

Tekst en zang: Angelique Hop

Choreografie: Anthony Pinas en Angelique Hop

Als je het dansje aangeleerd krijgt of je leert het jezelf aan thuis en je hebt het opgenomen, zouden wij het filmpje heel graag ontvangen, bijvoorbeeld voor onze Instagram. Ook korte filmpjes zijn welkom! En als je het zelf op social media plaatst, zouden we het leuk vinden als je de tags #onpointdl en #sintanderhalvemetersong toevoegt!

You Might Also Like