Docenten

Anthony Pinas

Anthony Pinas is freelance danser, dansdocent en choreograaf. Hij heeft vier jaar de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam en een jaar de vooropleiding 5 o’clock van de Theaterschool van Amsterdam (AHK). Anthony is de oprichter van OnPoint en eigenaar van OnPoint DanceLab. Sleutelwoorden voor Anthony’s lessen: muzikaliteit, energie, snelheid, groove, maar bovenal plezier!! Anthony heeft een goed gevoel voor muziek en speelt met de telling en de ritmes om zodoende een uitdagende en on point choreografie te creëren. Hoewel de choreo best moeilijk kan zijn, is zijn les door zijn goede uitleg bijna altijd door iedereen te volgen. Anthony heeft een passie voor dans en lesgeven. Hij vindt het een uitdaging om zijn leerlingen te verbeteren en houdt van interactie en positieve energie in zijn les.

 

 

Aron Norbert

Aron Norbert is autodidact en danst al van jongs af aan. Zijn specialiteit is Afro Dance, een nieuwe vorm van african traditional dance. De goedlachse Aron heeft met zijn dansgroep Afrokikos meegedaan aan Holland’s Got Talent 2014 en bereikte hiermee de halve finale met een golden ticket. Aron is trainer en bedenker van Afrokiddos, zijn jongeren team waarmee hij o.a. optreedt bij Kwaku, World of Dance en Voetjes van de Vloer. In zijn danslessen besteedt Aron, naast de steps, vooral aandacht aan de performance. Zijn Afro Dance lessen zijn leuke en uitdagende lessen, die je niet wil missen! Kijk voor meer info over Aron en zijn dansstijl op zijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/usher146

 

 

 

Nina Gebraad


Al vanaf jongs af aan is Nina Gebraad bezig met dansen, het liefst altijd en overal. Ook werken met kinderen heeft zij altijd heel erg leuk gevonden. Van 2011 tot 2013 heeft Nina turnles gegeven aan kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit heeft zij altijd met veel plezier gedaan. Hiernaast heeft ze altijd zelf gedanst bij verschillende dansscholen. Hierdoor heeft ze van veel verschillende stijlen geproefd en een brede interesse voor dans ontwikkeld. Met veel plezier en enthousiasme geeft Nina de mini dance bij OnPoint Dancelab, en wat haar betreft is er niets mooier dan haar passie voor dans overdragen aan kinderen.

 

 

Amani Verwey (Âdïka)

Amani Verwey begon op 5-jarige leeftijd met klassiek Javaanse dans in Suriname en heeft dat 7 jaar lang gedaan. Op haar 12e sloot Amani zich aan bij Turbo Squad en niet lang daarna deed ze samenwerkingen met de populaire dansgroep in Suriname The Myztikalz. In januari 2018 was Amani gestart met haar eigen dansschool Mr. Butler House Of Dance. Momenteel volgt ze de HBO dansopleiding aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Naast danseres en docente is Amani ook zangeres (artiestennaam Âdïka). Met een aantal dancehall hits op haar naam werd Âdïka van een normale tiener een grote inspiratie voor zowel kids als volwassenen, met vele fans in Suriname, Nederland, Engeland en Amerika. Neem voor meer info een kijkje op: www.officialadika.com. De dansstijlen waar Amani les in kan geven, zijn streetdance, hiphop, feminine, heels en commercial. Met haar enthousiaste aanpak krijgt ze alle kinderen aan het dansen!